Kurser i Tiny House bygge

En av de saker vi brinner mest för är att dela med oss av byggkunskap och erfarenhet genom kursverksamhet. Vi håller kurser både på Humble Habitat i Södra Dalarna (ca 2 timmar från Stockholm med tåget) och på annan ort. Våra intensiva byggkurser är oftast upplagda på 5 intensiva dagar.

Under en byggkurs går vi igenom ritningar, materialval, underreden, verktyg och mycket mer. Vi bygger med återvunna, lokala, egengjorda och även konventionella material. Det handlar i högsta grad om “learning by doing”… du får hålla i verktygen och använda dem i ett riktigt projekt. Vid kursens slut är målsättningen att du ska ha tillräckligt med prova-på erfarenhet för att själv kunna bygga något eget.

Visningar på Humble Habitat

Vi håller guidade visningar på Humble Habitat där grupper får se, känna och smaka på livet som självhushållare och tiny house boende. Vi tittar på flertalet  tiny house som brukas på olika sätt, samt oftast någon/några som är under uppbyggnad i verkstan. Ni får även besöka tiny house som är bebodda och se hur ett liv i tiny house kan se ut till vardags. I en visning ingår även moment med utekök, höns, växthus, odlingar, skogsträdgård och ätbara ekosystem m.m..

Hör av dig!

Vill du boka en visning, kurs eller bara ställa en fråga kan du använda detta formulär så hör vi av oss inom kort.